top of page
beton

Wie zijn Wij

Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare partner voor duurzame bouwoplossingen? De Leeuw Bouw en Techniek is de juiste keuze voor u!

 

Wij bieden een breed scala aan diensten, waaronder nieuwbouw, renovatie, verbouwingen en installatietechniek. Ons vakmanschap wordt gekenmerkt door kwaliteit en duurzaamheid. Wij werken met professionals om hoogwaardige projecten te leveren die voldoen aan de eisen en wensen van onze klanten.

 

Onze focus ligt op vakmanschap, kwaliteit, duurzaamheid, maatwerk en klantgerichte service. Bij De Leeuw Bouw en Techniek staat de klant centraal en zetten we ons in om duidelijke communicatie en uitstekende service te bieden aan onze klanten. We werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat hun projecten op tijd en binnen budget worden voltooid.

 

Ons team staat voor u klaar om u te helpen bij uw projecten en we blijven ons inzetten om de hoogste kwaliteit te leveren. Kortom, kies voor De Leeuw Bouw en Techniek als u op zoek bent naar duurzame bouwoplossingen en hoogwaardige service!

IMG-20220715-WA0011.jpg
7.jpg
beton

Services

Provide a general description of the items below and introduce the services you offer. Click on the text box to edit the content.

Service Name

Describe your service here. What makes it great? Use short catchy text to tell people what you offer, and the benefits they will receive. A great description gets readers in the mood, and makes them more likely to go ahead and book.

Service Name

Describe your service here. What makes it great? Use short catchy text to tell people what you offer, and the benefits they will receive. A great description gets readers in the mood, and makes them more likely to go ahead and book.

Service Name

Describe your service here. What makes it great? Use short catchy text to tell people what you offer, and the benefits they will receive. A great description gets readers in the mood, and makes them more likely to go ahead and book.

Diensten

Klik op afbeelding voor meer foto's
1.jpg
16.JPG

Verbouw/Renovatie

Ook voor alle verbouwingen en uitbreidingen van uw woning bent u bij De Leeuw Bouw en Techniek aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee en kunnen u uitstekend adviseren over de mogelijkheden rondom uw verbouwing.

4.jpg

Techniek

De Leeuw Bouw en Techniek heeft uitgebreide ervaring met het aanleggen en installeren van allerhande technische installaties in en rondom huis.

1.jpeg

Prefab Dakkapellen

Bij ons vindt u ook een breed aanbod van prefab dakkapellen in allerlei gangbare en standaardafmetingen. Het zetten van een dakkapel is daardoor zo gebeurd. Wij begrijpen echter dat het plaatsen van een dakkapel een belangrijke keuze is, en willen u hier dan ook graag bij helpen en adviseren.

20221008_120745.jpg

Buiten verblijven

Een plek in uw eigen tuin waar u het hele jaar door kunt genieten van rust en de natuur. Buitenverblijven zijn ideaal voor de warme en lange zomeravonden maar ook als het buiten wat kouder wordt. Dit kan variëren van een mooie veranda of overkapping tot een compleet gastenverblijf voor uw vrienden en familie. Ook voor het maken van het ideale buitenverblijf bent u bij ons aan het juiste adres. 

beton

Kwaliteits- en milieubeleid

Het Milieubeleid van De Leeuw Bouw en Techniek BV  is:

 

De Leeuw Bouw en Techniek BV  streeft naar een organisatie van professionals die op een voor het milieu verantwoorde wijze aan de wensen van de klant en de maatschappij voldoet door middel van doordachte concepten met kwalitatief betrouwbare producten en diensten. Om dat te bereiken is milieuzorg bij De Leeuw Bouw en Techniek BV  gericht op preventie van de milieubelasting en verbetering van de milieuprestaties. Naleving  van de wet- en regelgeving op milieugebied en het onderhouden van het Milieu Aspect Register zijn daarbij als minimum een belangrijk uitgangspunt. Door onze werkwijze, zowel intern als op klantlocatie, willen wij dat het niveau van de bewustwording voor de milieuzorg voortdurend wordt verbeterd en continue de aandacht heeft bij de uitvoering van de bedrijfsprocessen. Daarbij willen wij onze opdrachtgevers, medewerkers, omgeving en het bevoegd gezag aangeven dat wij als organisatie een goede en correcte bijdragen willen leveren aan een leefbare omgeving, waarin de milieuzorg onmisbaar is.

 

Milieu is een integraal aspect van de bedrijfsvoering en waarvoor het lijnmanagement zorgdraagt. De KAM manager ondersteunt en coördineert de milieuzorg. De nadruk ligt daarbij meer op preventie van milieubelasting dan op sanering. Milieumaatregelen volgens de stand der techniek worden toegepast wanneer deze bedrijfseconomisch haalbaar zijn. Door middel van procesbeheersing en procesverbetering wordt er voortdurend gestreefd naar reductie van afval en uitval.

 

De directie en het management zorgen voor draagvlak bij de medewerkers en beslissen over de inzet van de middelen. Medewerkers worden via de aanwezige communicatiekanalen voorgelicht over de ontwikkelingen rond milieuzorg bij De Leeuw Bouw en Techniek BV. Waar nodig worden gerichte voorlichting en opleiding georganiseerd voor medewerkers.

De bedrijfsvoering binnen De Leeuw Bouw en Techniek BV  vindt plaats volgens het ISO 14001 systeem. Documentatie met betrekking tot milieuzorg wordt zoveel mogelijk aangesloten bij en ingepast in de (documentatie van de) organisatie.

Milieubeleidsuitgangspunten zijn:

 • het nakomen van wettelijke eisen en het anticiperen op komende wet- en regelgeving;

 • het voldoen aan de norm ISO 14001;

 • het continue verbeteren van het milieu en het managementsysteem binnen de organisatie;

 • het voortdurend streven naar verbetering op het gebied van milieu en hiervoor tijd, geld en middelen beschikbaar stellen;

 

 • het stellen van prioriteiten ten aanzien van het milieu;

 • het waarborgen van voldoende kwaliteit en zorg om het milieu bij leveranciers en onderaannemers;

 • het betrachten van “maatschappelijke zorgvuldigheid” d.w.z. de zorg met betrekking tot het voorkomen en beperken van gevaar, schade of overlast op het gebied van lucht-, water-, en bodemverontreiniging, afval en hinder;

 • het onderhouden van een goede relatie met de omgeving en instanties door het beperken van hinder en het zorgvuldig afhandelen van klachten.

 

Speerpunten bij realisatie van het beleid vormen:

 • Continue aandacht voor energiebesparing;

 • Stabiliseren en waar mogelijk terugdringen van afvalproductie en met nadruk hergebruik van afval stimuleren door strak gescheiden afvalverzamelingen;

 • Voorkomen van bodem- en grondwaterverontreiniging;

 • Voorkomen van milieucalamiteiten in het naastliggende kanaal en sloten en bij opdrachtgevers.

 

Het kwaliteitsmanagementbeleid van DE LEEUW BOUW EN TECHNIEK BV  is:

 

Het beleid is gericht op de verbetering van de organisatieprocessen zoals:

 • Het monteren van bedrijfswageninrichtingen;

 • Beheer van voorraad van onderdelen en middelen;

 • Levering van genoemde bovenstaande producten/ bedrijfswagens;

 • Nazorg (het geven van advies, klantencontacten door middel van het houden van enquêtes en reageren op afwijkingen in de werkzaamheden).

 

Om dit te bereiken wordt er binnen DE LEEUW BOUW EN TECHNIEK BV  gewerkt volgens een planning, regelgeving, voorschriften, wensen, behoeften en eisen van de klant. Daarnaast wordt rekening gehouden met omgevingsfactoren.
De directie van DE LEEUW BOUW EN TECHNIEK BV  dient een kwaliteitsbeleid en -doelstellingen vast te stellen, te implementeren en te onderhouden dat:

 

 • Het kwaliteitsbeleid en de kwaliteitsdoelstellingen worden vastgesteld en zo doeltreffend en effectief mogelijk worden onderhouden en Die bij voortduring worden verbeterd;

 • Waarvan het personeel op de hoogte is van het kwaliteitsbeleid en de doelstellingen;

 • Waarvan het betrekken van het personeel bij het kwaliteitsbeleid conform de ISO-normering tot doel heeft het bewustzijn, de motivatie en de betrokkenheid van medewerkers te verhogen;

 • Waarbij het personeel door overleg, instructies en procedures de werkwijze binnen het bedrijf begrijpt;

 • Waarbij personeelsleden de formulieren in de praktijk toepassen en maken de noodzakelijke kwaliteitsregistraties uitvoeren;

 • Er Zodanig wordt zorggedragen dat deugdelijke en veilige arbeidsmiddelen aanwezig zijn. Ze worden met regelmaat gecontroleerd, onderhouden en gekeurd;

 • Waarin het kwaliteitsmanagementsysteem wordt periodiek intern (minimaal 2 x per jaar) wordt beoordeeld (auditeringen/directiebeoordeling);

 • Indien noodzakelijk worden er correctieve, preventieve en verbeteringsmaatregelen genomen ter verbetering van het kwaliteitsmanagementsysteem;

 • Het kwaliteitssysteem voldoet aan de bepalingen van de NEN- EN ISO 9001:2015.

 • Te streven Waarbij wordt gestreefd naar een meetbare klanttevredenheid;

 • Waarbij structuur aan wordt gebracht te brengen binnen het bedrijf.

bottom of page