top of page
gras

DUURZAAM EN TECHNIEK

De Leeuw duurzaam en techniek

Welkom bij De Leeuw Duurzaam en Techniek waar we ons richten op duurzaamheid. Ons bedrijf is opgericht met de visie om hoogwaardig en duurzame oplossingen te bieden aan onze klanten. Duurzaamheid is een belangrijke pijler binnen onze organisatie. Wij streven naar een groene benadering in al onze projecten om energie-efficiëntie te verbeteren en afval te verminderen. Ons team is toegewijd aan het vinden van duurzame oplossingen voor onze klanten en we zetten ons in voor het verminderen van onze impact op het milieu.

 

Naast onze focus op duurzaamheid, werken we ook aan innovatieve oplossingen om onze klanten de beste resultaten te bieden. We begeleiden u van a tot z in het volledige proces van de verduurzaming van uw woning. We bieden installatietechnische diensten aan maar geven ook advies op basis van onze kennis en ervaring met het installeren van zonnepanelen en warmtepompen.

Ook bij het zo efficient mogelijk plaatsen denken we met u mee om zo  te helpen uw energiekosten zo veel mogelijk te verlagen.

Waarom kiezen voor zonnepanelen/warmtepomp

Zonsondergang op Zonnepanelen

Duurzame oplossing

Met zonnepanelen/warmtepomp draag je bij aan een duurzame toekomst. Je wekt zelf groene stroom op om te gebruiken in je woning.

Investeringsgrafiek

Slimme investering

Met zonnepanelen/warmtepomp bespaar je op je energierekening. De opgewekte stroom kun je direct gebruiken in je woning, waardoor je een lagere energierekening hebt.

Zonnepaneel Thuis

Zelfvoorzienend

Met zonnepanelen/warmtepomp wek je de komende 20-30 jaar zelf energie op. Dat maakt je minder afhankelijk van de stijgende energiekosten.

bottom of page