top of page
Tijdelijke_huisvesting_5.png

Tijdelijke huisvesting

Bent u op zoek naar een passende en betaalbare oplossing voor uw tijdelijke woonbehoefte? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van flexibele en kwalitatieve huisvesting voor diverse doelgroepen, zoals vluchtelingen, starters, studenten, ouderen, mantelzorgers, verbouwers en spoedzoekers.

Wij bieden u een ruime keuze aan verplaatsbare woningen, die snel en eenvoudig te plaatsen zijn op tijdelijk beschikbare locaties. Onze woningen voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid, duurzaamheid en comfort. Bovendien zijn ze flexibel inrichtbaar en inzetbaar, zodat ze kunnen inspelen op veranderingen in de vraag en het aanbod op de woningmarkt. Daarnaast kunnen wij ook de volledige infrastructuur en energievoorziening (autonoom) verzorgen voor onze woningen, en u bijstaan in het gehele vergunningstraject.

 

Of u nu voor een korte of een langere periode een tijdelijke woning nodig heeft, wij zorgen ervoor dat u zich snel thuis voelt in uw nieuwe omgeving. Het exterieur van de woning kan in diverse stijlen worden opgeleverd en de indeling kan per woning naar wens worden aangepast. Wij zorgen voor een persoonlijke begeleiding en ondersteuning gedurende het hele traject, van de aanvraag tot de oplevering.

 

Wij kunnen een samenwerking aangaan  met gemeenten, provincies, woningcorporaties en andere woningmarktpartijen maar ook met particulieren die een tijdelijke woonbehoefte hebben om u de beste service en de meest geschikte locatie te bieden.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag verder met uw tijdelijke huisvesting.

bottom of page